Isbaren med 40 slags hjemmelavet is, 4 slags softice, 40 slags milkshakes og hjemmelavede is- og hjertevafler. Gennem 36 år har vi selv produceret vores is, og det er nu 2. generation, som fører de stolte traditioner videre. Vi bruger kun friske råvarer og mejeriprodukter til såvel isproduktion som til fremstilling af softice. Vor sorbetis fremstilles af friske eller frosne bær uden tilsætningsstoffer. Til fremstilling af is med alkohol bruges kun de rene varer såsom Cognac, Whisky, Rom, Pernod, Kahlua, Marsala vin, Kirsebærvin og ikke essenser. De lækre rosiner i vores Rom/Rosinis har f.eks. ligget i Jamicarum hele vinteren indtil de skal bruges i forårets isproduktion. Vores "Bestseller" er Chokoladeisen, der fremstilles af den fineste belgiske chokolade og smager som chokolademousse. Nougatisen fremstilles af mandler, som vi brænder og hakker selv. Vi bager selv isvaflerne på et 100-årigt gammelt vaffeljern. Det er en gammel dansk tradition. Vi fremstiller selv vaffeldejen og bager hver dag, så der altid er friske isvafler. Og til stor glæde for børnene bager vi også røde, grønne og blå isvafler. Vi serverer også varme hjerte-, haps- og franske vafler med flødeskum, is eller softice. Af milkshake har vi mere end 40 forskellige slags, og du kan selv blande din shake. Milkshaken laves naturligvis på gammeldags facon med hjemmelavet, blendet is. I Delikatessen serveres lækre toastet italienske Forcasia boller med laks, pastrami, kylling, skinke og/eller ost. Desuden er der et bredt udvalg af diverse hjemmelavede toast. |